Skip links

Dé kassa voor de retail.

Ons kassasysteem kun je altijd en overal gebruiken. Ook als je even geen internet hebt of op locatie bent bij een klant, dan kun je zonder enige problemen even later je offline data verbinden met je online systeem en voorraad. Dit is één van de vele voordelen van ons systeem. Hieronder vindt je meer voordelen van onze kassa.

Bespaar tijd.

Dankzij de overzichten van het kassasysteem kunt u gemakkelijk overal zien wat goed verkoopt en wat niet, je hoeft je boekwerken tegenwoordig niet meer mee te nemen.

Bind met je kanten.

Doormiddel van de loyalty functie in je kassa kun je gemakkelijk een band opbouwen met je klanten of je dit nou via persoonlijke kortingen doet of doordat je  de voorkeur en maat van je klant al weet.

Retail shirt

Maak het jezelf gemakkelijk.

Het kassasysteem van Casacom maakt je leven als ondernemer makkelijker doormiddel van meerdere rapporten en overzichten.

Omzet per werknemer.

Benieuwd hoe een werknemer het doet over een bepaalde periode? dit is gemakkelijk weer te zien in de rapporten, deze informatie kan gebruikt worden om een werknemer te motiveren en op te leiden.

Meerdere filialen? Geen probleem.

Met de kassa van Casacom heb je een overzicht wat er allemaal in de andere filialen ligt waardoor er niet snel een nee verkoop voorkomt.

This website uses cookies to improve your web experience.