Skip links

Ons verhaal waar we trots op zijn.

Ons kassasysteem is gebouwd in samenwerking met StoreContrl. Met meer dan 30 jaar ervaring kan je er op vertrouwen dat Casacom het betrouwbare systeem heeft waarop een onderneming gebouwd kan worden.

Casacom sinds 1992.

Het is al meer dan dertig jaar onze missie om ondernemers te helpen met hun kassasysteem en daar zijn wij trots op! Al sinds het begin richten wij ons vol op innovatie en de gezamenlijke ontwikkeling van StoreContrl hƩt softwarepakket voor winkelautomatisering.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

CASACOM is een gezond bedrijf in een prachtige markt, maar wij zijn ons ervan bewust dat dit niet overal op de wereld zo is. Daarom steunen wij verschillende goede doelen zodat wij ook een stukje terug kunnen geven aan de maatschappij.

Tenslotte, als het goed gaat met ons, waarom kunnen we dat niet delen met anderen dieĀ minder geluk hebben?

Daarom steunt Casacom goede doelen waarbij wij graag voorbeeld willen zijn voor andere organisaties.

Helemaal nieuw maar toch ouderwets vertrouwd.

Met StoreContrlĀ® Cloud isĀ gebruikersgemak naar een hoger niveau als ooit te vorenĀ getild. Alles is van tafel geveegd en we zijn met een blanco blad opnieuw begonnen. StoreContrlĀ® Cloud moest clean, intuĆÆtief, effectief en mooi zijn. Zo hebben we elk detail verfijnd in zowel onze back-end als in onze kassa.

Het resultaat? StoreContrlĀ® Cloud in een strak nieuw jasje, maar wel met het vertrouwde gebruikersgemak.

This website uses cookies to improve your web experience.