StoreContrl® Cloud

Het kassasysteem dat klaar is voor de toekomst.

StoreContrl® Cloud is volledig opnieuw ontwikkeld met de toekomst in het achterhoofd. Vanaf nu kunt u altijd en overal aan het werk. Doordat StoreContrl® Cloud volledig web-based is kunt u altijd aan het werk zolang je maar een internetverbinding hebt.

StoreContrl® Cloud is uitermate geschikt voor de winkelier die intensief bezig is met de onderneming en klaar wilt zijn voor de toekomst.

Cloud

Volledig vernieuwde interface.

Helemaal nieuw maar toch ouderwets vertrouwd.

Met StoreContrl® Cloud is gebruikersgemak naar een hoger niveau als ooit te voren getild. Alles is van tafel geveegd en we zijn met een blanco blad opnieuw begonnen. StoreContrl® Cloud moest clean, intuïtief, effectief en mooi zijn. Zo hebben we elk detail verfijnd in zowel onze back-end als in onze kassa.

Het resultaat? StoreContrl® Cloud in een strak nieuw jasje, maar wel met het vertrouwde gebruikersgemak.

Voorraadbeheer

Met het StoreContrl® Cloud kassasysteem heeft u de controle. U bepaalt zelf wat u wilt zien, tenslotte heeft u uw eigen manier van werken.

De productenkaarten in dit kassasysteem is nu nog overzichtelijker, zodat u nog effectiever kunt werken. Het toevoegen van de productgegevens, inzicht in de historie, het invoeren van een bestelling, alles gaat vanuit één overzichtelijk scherm. Zo werkt u nog prettiger.

Interfiliaal

Interfiliaalverkeer kan een hele klus zijn. Met het StoreContrl® Cloud kassasysteem wordt dit makkelijk gemaakt. In één enkel scherm ziet u het overzicht van al het interfiliaal verkeer, en maakt u met het zelfde gemakt een nieuw transport aan.

Zo werkt StoreContrl® Cloud voor u, en niet andersom.

Cloud POS

Kassasysteem

De nieuwe kassa van StoreContrl® Cloud is een pareltje om te zien. Maar belangrijker nog, hij is volledig opnieuw gebouwd voor StoreContrl® Cloud. Met de nieuwe kassa heeft u nog meer overzicht, werkt alles nog intuïtiever, en kunt u nog sneller uw aankopen afhandelen.

U kunt nu nog meer ingescande producten zien zonder dat u hoeft te scrollen en de orderafhandeling is nog eenvoudiger gemaakt.

Kassa opmaak.

Met het nieuwe StoreContrl® Cloud kassasysteem ben je altijd online, ook wanneer het internet het even niet doet.

Alles draait om gemak en effectiviteit bij StoreContrl® Cloud.

Contactenbeheer

Uw klanten, leverancier en uw medewerkers staan centraal in uw onderneming. Dat begrijpt StoreContrl® Cloud, daarom is er een uitgebreid contactenbeheer voor uw kassasysteem ontwikkeld.
Er is een duidelijke opsplitsing tussen uw klanten, leveranciers en medewerkers zodat u altijd overzicht houdt.

Om het geheel nog persoonlijker te kunnen maken kunt u nu zelfs foto’s toevoegen en uitgebreide notities aan uw contacten toekennen.

Dit alles maakt StoreContrl® Cloud klaar voor de toekomst.

Branches

Filiaal beheer

StoreContrl® Cloud is gebouwd om mee te kunnen groeien met uw onderneming. Of u nu 1 of 100 filialen heeft, het kassasysteem van StoreContrl® Cloud is het juiste pakket voor u.

Het beheren van de filialen gaat eenvoudig vanuit de web-based back-end in de cloud. Zo heeft u altijd en overal inzicht in alle gegevens van uw filialen.

Het beheren van één filiaal is net zo eenvoudig als het beheren van 100 filialen. Dat maakt StoreContrl® Cloud het kassasysteem dat altijd voor u klaar staat.

StoreContrl® Cloud

Bent u benieuwd wat het StoreContrl® Cloud kassasysteem voor uw organisatie kan betekenen of wilt u graag een offerte of demonstratie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Kassasystemen

 

Dashboard

Stock

Product discount

Balancing

Standard reporting

POS

Employee

Customer module

Purchase orders

Redistribution

Inter branch stock

Inter branch sales

BI

EDI

Benchmark API

Accounting API

Marketing API

Webshop API

Webshop handling

Central stock

Temporary stock

Branche

Basic

€59,-/maand

✔

✔

✔

✔

✔

✔

-

-

-

-

-

-

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

-

-

-

-

Branche

Purchase

€72,-/maand

✔

✔

✔

✔

✔

✔

-

-

✔

-

-

-

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

-

-

-

-

Branch

Customer

€67,-/maand

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

-

-

-

-

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

-

-

Branch

Advanced

€77,-/maand

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

-

-

-

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

-

-

Branche

Pro

€85,-/maand

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

✔

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

Optional

Koppelingen

Koppelingen

Om onze klanten een zo breed mogelijk dienstenpakket aan te kunnen bieden heeft StoreContrl® Cloud verschillende koppelingen welke u kunnen helpen nog meer uit uw winkelautomatiseringssysteem te halen. Regelmatig komen er nieuwe koppelingen bij.