Hello Dialog

Hellodialog

Hellodialog tilt e-mailmarketing naar een niveau hoger. Hoe doen ze dat? Met de fijnste tool voor e-mailmarketing. Mooiere e-mails in minder tijd. Daarnaast hebben ze een ervaren team e-mailmarketeers die ondersteunt en adviseert. Ten slotte krijg je door de goede begeleiding en slimme software meer van jouw e-mails in de inbox van je relaties. Zo creëer je betrokken klanten, die terugkomen. Storecontrl is in ieder geval overtuigd.

Arture

De maatwerk specialist voor het Web.

Direct starten met de verkoop van uw producten via uw webshop? Automatisch uw verkopen verwerken in Exact Online? Voor het koppelen van uw StoreContrl Cloud omgeving heeft Arture diverse tools ontwikkeld. Deze plug-and-play oplossingen bieden u de mogelijkheid direct te starten met de verkoop van uw producten. Geen dure ontwikkelkosten maar vaste maandelijkse tarieven. Altijd up-to-date oplossingen die het maximale halen uit uw kassasysteem.

WordPress / Woocommerce

Voor Woocommerce hebben we een plugin ontwikkeld waarmee eenvoudig uw webshop gekoppeld wordt aan StoreContrl. Voor slechts € 37,50 per maand bent u altijd gegarandeerd van een up-to-date koppeling inclusief support. U kunt deze direct bestellen op onze website en de plugin downloaden.

Shopify

Speciaal voor Shopify hebben we een app ontwikkeld voor het eenvoudig koppelen van uw webshop aan StoreContrl. Door de diverse instelmogelijkheden bepaald u zelf hoe en wanneer de synchronisatie plaatsvindt. Voor slechts € 42,50 per maand bent u altijd gegarandeerd van een up-to-date koppeling.

Magento 2

Gebruikt u Magento 2 en wilt u uw producten automatisch synchroniseren? Informeer naar de status van deze koppeling die we nu realiseren.

StoreContrl Connect

Eenvoudig uw administratie verwerkt in uw boekhoudprogramma. Via ons portal verbinden we uw StoreContrl omgeving aan uw boekhoudprogramma. Op die manier wordt er per dag automatisch een kasboeking aangemaakt. Voor slechts € 22,50 nemen we u een hoop werk uit handen en bent gegarandeerd van een up-to-date koppeling en support. Benieuwd of we ook uw pakket al hebben gerealiseerd? Neem contact met ons op via info@arture.nl

StoreContrl® marketing

Hoeveel nieuwe gebruikers hebben iets gekocht de afgelopen maand? Wie heeft er een SALE product gekocht? Momenteel realiseren we een eenvoudige tool die het mogelijk maakt uw gebruikers/aankoop data inzichtelijk te maken. Een easy-to-use tool die snel inzicht geeft met de mogelijkheid uw selectie als CSV te exporteren.

Maatwerk oplossing nodig?

Onze PHP professionals helpen u graag bij de realisatie van uw wensen. Of het nu gaat om het configureren van Woocommerce, Shopify of een maatwerk oplossing. Door onze directe aanpak kunnen we snel schakelen en zorgen dat u liever vandaag als morgen start met de verkoop van uw producten. Informeer naar onze mogelijkheden.

Informatie aanvragen: http://www.arture.nl/projecten/storecontrl-wordpress-koppeling/
Informatie aanvragen: http://www.arture.nl/projecten/storecontrl-shopify-koppeling/

Shopcommerce

Shopcommerce

Shopcommerce is gespecialiseerd in de ontwikkeling van Magento webshops. Magento is op dit moment een zeer geliefde en zeer geschikte oplossing voor het opzetten van een professionele B2B webshop of B2C webshop. Het systeem stelt u in staat webshops zelf te onderhouden.
Shopcommerce denkt met u mee: van budget tot maatwerk, van productfotografie tot tekstschrijven, voor design en praktische modules, steeds profiteert u van de ervaring en kennis van onze mensen. Wij nemen uw Magento webshop serieus.  Wilt u meer weten? Vraag dan een offerte aan of neem contact op met Shopcommerce, uw Magento webshop-specialist!

Een webshop van Shopcommerce met een koppeling van StoreContrl Cloud

Shopcommerce is een krachtige partner van StoreContrl gevestigd in Alkmaar. Als Magentospecialist is Shopcommerce een uitstekende partner voor partijen die een serieuze webshop willen laten ontwikkelen. Door de cloudconnect API van StoreContrl koppelt Shopcommerce de webshop feilloos aan het StoreContrl systeem. Zo komen alle orders via de webshop van Shopcommerce netjes binnen in het StoreContrl systeem alsmede dat de voorraad gekoppeld is.

StoreContrl & Shopcommerce

Met de API van StoreContrl Cloud maakt Shopcommerce effectieve en kwalitatieve webshops. Shopcommerce is Magento gecertificeerd, wat  inhoudt dat Shopcommerce de juiste partij is om een professionele webshop te ontwikkelen. Door de integratie van de StoreContrl API sluiten de webshops van Shopcommerce feilloos aan op uw StoreContrl Cloud kassasysteem.

Daarnaast is Shopcommerce een uitstekende parter als het gaat om SEO tekstschrijven, Productfotografie, E-mail marketing en Hosting & Service mogelijkheden!

Meer informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Shopcommerce met StoreContrl Cloud neem dan contact op met Shopcommerce.

Shopcommerce

Website
www.shopcommerce.nl

Telefoon
072 5643 800

E-mail
info@shopcommerce.nl

Adres
Berenkoog 56A
1822 BZ Alkmaar, Nederland

ShelfControl

ShelfControl

Verhuurt u stellingen, kramen of planken? Dan is ShelfControl uitermate geschikt voor u!

Met ShelfControl geeft u uw klanten middels een nuttige, overzichtelijke responsive webapplicatie extra inzicht. Zij kunnen met deze gebruiksvriendelijke webapplicatie op ieder gewenst moment van de dag online hun verkopen inzien.

Wat is ShelfControl?

In Nederland komen steeds meer online winkels waar consumenten kramen kan huren en daar zelf artikelen kan verkopen. Met onze handige webapplicatie geeft u als eigenaar uw huurders de mogelijkheid om online realtime hun verkopen in te zien.

Een nuttige extra dienst die u aan uw huurders kunt aanbieden. ShelfControl werkt uitsluitend met de kassasoftware van StoreContrl. Uiteraard geven wij u graag een demonstratie van de werking van de applicatie.

De voordelen van ShelfControl:

  • Biedt huurders online inzicht in hun verkopen
  • Realtime overzicht
  • Bekijk totaalopbrengsten
  • Onderweg of thuis, op mobiel, tablet of computer
  • Een Unique Selling Point voor uw kraamverhuur winkel

ShelfControl

Website
www.shelfcontrol.nl

E-mail
info@shelfcontrol.nl

StoreContrl & ShelfControl

ShelfControl maakt gebruik van de cloudconnect API van StoreContrl. Op deze wijze realiseren zij een volwaardige koppeling waarbij alle functionaliteiten van StoreContrl Cloud benut kunnen worden.