Skip links

Dé kassa voor iedere ondernemer.

Ons kassasysteem kun je altijd en overal gebruiken. Ook als je even geen internet hebt of op locatie bent bij een klant, dan kun je zonder enige problemen even later je offline data verbinden met je online systeem en voorraad. Dit is één van de vele voordelen van ons systeem. Hieronder vindt je meer voordelen van onze kassa.

Altijd een passend systeem.

De kassa wie helemaal is afgesteld op jou branche, gemakkelijk meedere kleuren producten en verchillende maten in de kassa zetten voor een duidelijk overzicht van je voorraad. 

Modern & perfect.

De moderne en strakke kassa die tijdloos is en altijd in je winkel past, daarom is de kassa perfect voor iedere winkel in iedere situatie, mocht u twijfelen of het bij uw winkel past dan kunt u gerust contact op nemen met ons en wij zullen u begeleiden.

Altijd en overal.

Met ons systeem kun je op ieder moment gemakkelijk op de hoogte blijven van jouw bedrijf. Volg bijvoorbeeld je verkoop of voorraad wanneer jij wil, of waar je ook maar bent.

Bespaar tijd.

Dankzij de overzichten van het kassasysteem kun je gemakkelijk overal zien wat goed verkoopt en wat niet, je hoeft je boekwerken tegenwoordig niet meer mee te nemen.

Weet wat je klanten mooi vinden.

Doormiddel van ons klantenbestand kun je gemakkelijk zien wat de klant mooi vindt, zo kun je gemakkelijk wat extra bij de aankoop verkopen.

Retail shirt
This website uses cookies to improve your web experience.