Over Casacom

Sinds 1999 is CASACOM actief in de kassa branche. Wij zijn in die tijd begonnen met de ontwikkeling van StoreContrl, een software kassa systeem dat vooral bekend staat vanwege de sterke functionaliteit, en de veelzijdige inzetbaarheid. Van StoreContrl zijn verschillende varianten verkrijgbaar, om alle klanten goed te bedienen.

CASACOM heeft zich de laatste jaren volledig en succesvol gericht op winkelautomatisering, met het software systeem StoreContrl.

Uiteraard biedt Casacom de mogelijkheid naar u toe te komen, om op uw locatie uitgebreide informatie over het bedrijf en de kassa systemen te verstrekken.

Werkwijze

Om het voor u als (drukke) ondernemer het oriënteren en verkrijgen van een kassasysteem zo gemakkelijk mogelijk te maken werken wij bij CASACOM altijd via een standaard werkwijze.

Op deze manier weet u zeker dat u geen tijd verspilt en bent u er zeker van dat u de juiste informatie en aandacht krijgt.

Lees meer

Onze filosofie

In de tijd van deze snelle technologische ontwikkelingen wilt CASACOM haar klanten ontzorgen. Door processen makkelijk te maken, gebruiksvriendelijke systemen en natuurlijk de juiste ondersteuning beoogd CASACOM het haar klanten makkelijker te maken.

Lees meer

MVO

CASACOM is een gezond bedrijf in een prachtige markt, maar wij zijn ons ervan bewust dat dit niet overal op de wereld zo is. Daarom steunen wij verschillende goede doelen zodat wij ook een stukje terug kunnen geven aan de maatschappij.

Lees meer