Skip links

Met StoreContrl® cloud is het mogelijk om meerdere webshops aan 1 back-end te hangen.

Door de unieke “veel-op-veel” structuur van StoreContrl Cloud is het mogelijk om een onbeperkt aantal webshops aan je StoreContrl Cloud systeem te koppelen. Voorraden over alle webshops worden real-time bijgewerkt. Dus wanneer je een product op één webshop verkoopt, dan wordt de voorraad op alle webshops meteen bijgewerkt. Dit voorkomt nee verkoop, en scheelt je een hoop werk.

Meerdere filialen.

Meerdere filialen maar toch het overzicht behouden. Dat kan gemakkelijk met de backoffice van Casacom. In de backoffice kun je de omzet per filiaal gemakkelijk weer vinden en hier op in spelen. We vertellen je er graag meer over en laten je het graag zien.

Dé backoffice van jou winkel.

Met de backoffice-module kun je via ieder apparaat met een internet verbinding inloggen, hierdoor kun je altijd en overal inloggen om de actuele cijfers te bekijken. Daarnaast kun je zelf diverse widgets toevoegen en de keuze per gebruiker maken welke modules er beschikbaar zijn. 

Voorraad per filiaal.

In het hoofd filiaal de goede maat niet meer aanwezig? Even snel in de backoffice kijken  en ja we hebben de goede maat nog liggen in een ander filiaal! Zullen we hem naar je huis sturen? Nooit meer nee hoeven te verkopen! wat wil een ondernemer nog meer. Gemakkelijk en snel voor de klant kijken of het product nog ergens anders ligt, de klant wordt er gelukkig van en de jij al helemaal.

This website uses cookies to improve your web experience.