Skip links

Dé kassa voor de fashion.

Ons kassasysteem kun je altijd en overal gebruiken. Ook als je even geen internet hebt of op locatie bent bij een klant, dan kun je zonder enige problemen even later je offline data verbinden met je online systeem en voorraad. Dit is één van de vele voordelen van ons systeem. Hieronder vindt je meer voordelen van onze kassa.

De kassa trend van 2022.

De perfecte kassa van tegenwoordig, gemakkelijk in gebruik en een zeer duidelijk en overzichtelijk systeem waardoor je sneller kan afrekenen. Dankzei de vele koppelingen is het gemakkelijk om een planning toe te voegen aan de kassa zodat je gemakkelijk een levering kan plannen.

Voorraad altijd in zicht.

Dankzei  het kassasysteem van Casacom is er altijd een duidelijk overzicht van de voorraad, dit scheelt een hoop op inkoop en er hoeft geen nee verkoop meer plaats te vinden.

De kassa die met je mee groeit.

Of je nou een winkel hebt of meerde dat is geen probleem voor de kassa van Casacom, groeit het bedrijf dan groeit de kassa met je mee zowel als in aantallen als in de mogelijkheden en koppelingen.

Kleuren maten en soorten.

In het kassa systeem kun je gemakkelijk verschillende maten soorten en kleuren toevoegen zodat de voorraad altijd up to date is!

Stijlvolle kassa.

De stijlvolle kassa maakt het verkoop punt af, de kassa heeft vloeiende lijnen waardoor het altijd perfect in de winkel inrichting past en er niet naar een lelijke achterkant wordt gekeken.

This website uses cookies to improve your web experience.