CASACOM Tabby

Eenvoudig uw eigen winkel beginnen.

De CASACOM Tabby is een prima kassa oplossing met lage kosten. De CASACOM Tabby is geschikt voor alle apparaten die beschikken over een browser (internetscherm). Door de lage instap is dit kassasysteem uitermate geschikt voor de startende ondernemer met beperkte wensen.

Bedien uw kassa zoals u wilt.

De Tabby is een compleet kassasysteem ingebouwd in een bonprinter. De afrekensoftware bevindt zich op een SD-kaart aan de achterzijde van de printer. De Tabby is via uw netwerk (accespoint) draadloos of bedraad te bereiken met een smartphone, tablet of POS-terminal. Er zijn maximaal 8 verschillende apparaten te koppelen aan de Tabby zonder aanschaf van een extra licentie. Daarnaast is uw zaak altijd in beweging (nieuwe producten, meerdere kassa’s of handhelds). In een handomdraai tovert u uw smartphone om in een extra handheld of gebruikt u uw extra PC als afrekenterminal. De Tabby is ondergeschikt aan de apparatuur, die keuze is aan u.

 

Met uw terminal (touchscreen kassa) kunt u middels uw browsers (Google Chrome, IE of Firefox) inloggen op de bonprinter. Dit gaat via een lokaal netwerk, u kunt de terminal uiteraard ook rechtstreeks aansluiten middels een ethernet aansluiting. Na het inloggen kunt u direct beginnen met registreren. Elk apparaat met een browser is geschikt om met de Tabby af te rekenen.

Lage kosten

De Tabby is een prima oplossing met lage kosten. De Casacom Tabby is geschikt voor alle apparaten die beschikken over een browser (internetscherm). Hierdoor is bestaande hardware ook in te passen en realiseert u in een handomdraai een nieuwe werkplek voor het afrekenen. Dit kan zowel met een bestaande tablet alsmede met een nieuwe terminal.

Gebruiksvriendelijkheid

De Tabby is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en makkelijk te leren. Het systeem werkt intuïtief en behoeft nauwelijks uitleg voor uw personeel. Met het kassasysteem van de Tabby kunt u snel en accuraat aan de slag met afrekenen. Als manager kunt u realtime (over de hele wereld) zien hoe uw omzetten ervoor staan, de Tabby beschikt over een uitgebreid dashboard met alle omzetgegevens. Hierdoor houdt u altijd overzicht en grip. Dat is wel zo fijn.

De voordelen

 • Eenvoudig, makkelijk te bedienen (toetsgrootte in te stellen)
 • Overzichtelijk, duidelijke schermen en makkelijk in gebruik.
 • Functioneel, geen overbodige stappen.
 • Flexibel, makkelijk op te schalen, uitgebreid managementdashboard.
 • Tolerant, aparte medewerkers login.
 • Veilig, managementinformatie alleen toegankelijk voor managers.
 • Kostenbesparend, lage aanschafprijs en geen licentiekosten.

 

Wat ontvang ik?

Als u de Tabby wilt bestellen via casacom ontvangt u een bonprinter met een licentie voor het gebruik van de software. De keuze voor een touchscreen kassa of tablet-oplossing staat vrij. U kunt er voor kiezen om de terminal te bestellen via casacom of om zelf een tablet of PC aan te schaffen.

 

Randapparatuur 

De Casacom Tabby is te koppelen met onder andere

 •  Keukenprinter
 • Barcodescanner
 • Kassalade
 • Klantendisplay

CASACOM Tabby

Bent u benieuwd wat de CASACOM Tabby voor uw organisatie kan betekenen of wilt u graag een offerte of demonstratie?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Neem contact op